25

Ikke helt ærlig…

Natten har været en blanding mellem tung søvn og bratte opvågninger. Jeg har fået en dejlig mail denne morgen, som heldigvis fortæller mig, at der er ro, hvor der skal være ro.

Jeg var ikke helt ærlig i går, da jeg skrev herude. Jeg forlod min dejlige gæst i hast og uden at få sagt rigtigt farvel, for desværre fik Ellas familie endnu en slem forskrækkelse, da Ole faldt om med en hjerneblødning tidligt i går formiddags. Det skriver Ella selv meget mere om, men jeg tilbragte dagen og lidt af aftenen ude på sygehuset hos Ella, Ole og deres dejlige, men vingeskudte familie.

Senere i dag vil jeg tage ud til dem igen. Det er Kenneths fødselsdag, men hvad betyder en fødselsdag, når verden vælter? Ingenting. Det vigtigste er, at Ole har haft en rolig nat og pludselig kan jeg drikke kaffe og endda se, at solen skinner fra en blå himmel. Jeg er sikker på, at det er betydningsfuldt.

Du vil sikkert også kunne lide