16

Fremskridt

Der arbejdes i køkkenregionen. På højtryk faktisk, for der er efterhånden ved at være lavvande i kassen med tålmodighed, men det falder heldigt nok sammen med, at vi nærmer os noget, jeg godt tør betegne som køreklart. Der er etableret kogeø med pudset mur omkring og der er emhætte i loftet.

Vi har ikke været til pænt brug, mens vi har været i gang med at hænge den op. Hold da fest i maven på en blåhval, hvor sådan en svend er tung. I strakt arm er den dobbelt så tung og ingen hjælper hurtig nok, så jeg vidste godt, at uanset hvor adræt jeg prøvede at være, da jeg skulle kravle på taburetten for at sætte pejlemærker, så kunne jeg aldrig nogensinde opnå tilfredsstillende resultat, men jeg er gift med en tålmodig og overbærende mand, hvis arme syrede til, mens jeg lignede en, der ikke rigtigt havde kørekort til tusch og taburet. Det lykkedes heldigvis og jeg har ikke hørt et ord for at være så langsom ;-)

I morgen kommer der familie på besøg. Jeg glæder mig. Jeg véd bare, at det bliver hyggeligt. Hvis vi er rigtigt heldige, kan det også være, at vi kan lave mad til dem ;-)

Du vil sikkert også kunne lide