11

Gode nyheder

Vandet er sat over, for om et øjeblik kommer Ella og Anne Cathrine til en kop kaffe. Ole er endelig blevet overflyttet til den afdeling, som han rettelig hører til på nuværende tidspunkt. Det er gode nyheder og i enden af dem er regler, som ikke er diskutable. Afdelingen er lukket nogle timer hver eftermiddag, så patienterne får den fornødne ro.

Som pårørende kan det sikkert føles urimeligt, at man skal flytte sig og ikke må være med en hånd og beroligende ord, men jeg tænker, at det er godt at komme lidt ud og ofte kan man ikke selv finde ud af at forlade, så tvang kan være af det gode. Ella trænger til at se nyt land og jeg er sikker på, at Ole også trænger til en pause, for han synes, hun er noget skrap ;-)

Ventestrik

Ventetiden fordrives med strikketøjet. Det går langsomt fremad, men om et øjeblik er den der, den lille babyjakke. Sådan.

Dagen er fuld af gode overraskelser, synes jeg.

Du vil sikkert også kunne lide