13

Blomsterflor og stille glæde

Så kom Ella og Anne Cathrine til kaffe og hvor var det dejligt at byde dem indenfor. Anne Cathrine har været her nogle dage, så hun føles mere som vores ekstra barn/en søster, end noget som helst andet. Hun hører til herude og har altid en plads i vores hjem, hvis hun har brug for det.

Det sagde hun tak for, med denne smukke buket…

Blomsterorgie

Den er vi blevet rigtigt glade for. Den kommer til at pynte og lyse op herhjemme, ligesom tanken om, at Ole er havnet det rigtige sted og endda er så heldig, at han er blevet modtaget af Lene. Han er i de bedste hænder.

Blomsterorgie

Vi har sendt Ella og Anne Cathrine ud til Ole igen. Om lidt vil Kenneth tage ud forbi og hilse på og så har vi en aftale om, at vores dør står åben, hvis der er brug for en kaffeoase i de timer, hvor Ole og resten af afdelingen skal have fred og ro.

Det var dejligt at se Ella i andre omgivelser. Det er velfortjent. Hun er en sej kone.

Du vil sikkert også kunne lide