17

Beskedne ønsker

Jeg har to -forholdsvis – ydmyge ønsker for haven denne sommer. Det ene kræver ikke mange kræfter, det andet lidt flere…

Høns i haven

Jeg savner mine høns noget så frygteligt. Jeg tror desværre ikke det bliver i år, traditionen bliver genoplivet, for realismen har forlængst fået mig til at indse, at kræfterne skal lægges andetsteds på matriklen det næste lange stykke tid. Der var nogle år, hvor kræfterne ikke rakte, så huset trænger til en kærlig hånd, men når det er gjort…

EnchineaDet andet ønske er noget mere ydmygt. Faktisk handler det bare om, at jeg gerne vil have en masse Enchinacea i bedene og det burde være overkommeligt.

Sidste forår såede jeg nogle stykker, men jeg havde ikke det store held med foretagendet. Det kunne godt skyldes manglende entusiasme, så måske jeg skulle give den en skalle lige om lidt.

I Staudehaven er der nok at vælge mellem. Jeg tror, at jeg må på jagt efter både planter og frø, så der kan komme lidt liv i bedene, som for øvrigt snart må udvides, hvis jeg fortsat skal have plads til alle idéer og ønsker, men blomster… dem kan man da ikke have for mange af, kan man vel?

Du vil sikkert også kunne lide