6

Akelejen danser derude

Aftensol

Den sidste aftensol er slugt grådigt, for vi nåede det lige, inden solen gik ned. Eftermiddagen er nemlig tilbragt i sofaen med Oline, hækletøj og Farven Lilla. Det var SÅ hyggeligt og lige hvad jeg trængte til.

Bagefter var det altså lige tid til at runde haven. Kun et øjeblik blev det til, for der er koldt derude, men der var lige tid til at beundre de nyudsprungne akelejer. Der er to modeller i min have. Den gængse, som spreder danseskørtet og laver piruetter og den lidt tættere, som har monteret underskørterne.

Modellerne

De er begge lige yndige og jeg holder af, at de er så luftige. De forsvinder nogle steder i haven, for at dukke op nye og overraskende steder, men det gør ingenting, for jeg holder af overraskelser, når de er i den kaliber.

Nu er vi forlængst inde igen og jeg gaber næsten kæberne af led. Der går ikke mange minutter, før jeg finder min seng og tænder for fjernsynet, for det er så hyggeligt at blive klogere i liggende stilling. I hvert fald kan jeg lade som om, det er forklaringen på, at jeg har smidt mig med stængerne i vejret, men sandheden er, at jeg trænger. Frygteligt.

Du vil sikkert også kunne lide