22

Fisk og frikadeller

Kenneth er endelig nået frem. Med sig havde han en computer og diverse udstyr, som skulle hjælpe med at løse problemet omkring netværket heroppe. Han fik ikke fred mange minutter, for jeg ville ned og købe fisk!

Lige ved nedgangen til stranden ligger et par steder og vi valgte det første og bedste, fordi vi ikke ved bedre, men vi blev heller ikke skuffede. Udvalget var bredt og i bassiner lå hummere og ventede på, at nogle skulle gøre en ende på deres liv. Nå ja, det ved de vel i grunden ikke, men det var derfor, de lå der.

Det er svært at vælge, når man er vild med fisk, men vi endte med en helt igennem traditionel laks, fordi vi ved, at Oline gider spise den. I morgen står den på krabber, har jeg besluttet. Det elsker hun!

Jeg snuppede fiskefrikadeller med i farten og de er gode. GODE!

I morgen skal der også pil-selv-rejer på bordet. Med hjemmerørt Aioli bliver de en himmerigsmundfuld. Uha, som jeg trængte til et besøg hos den fiskemand.

Bagefter smuttede vi en tur ned omkring Fru Thomsen…

Gad vide om hun er opkaldt efter konen, mor eller en helt anden…

Der var skønt på stranden, selvom mørke skyer kom og gik. Tørvejr var der og ind imellem har solen skinnet skønt i dag. Vi har kun fået et par småbyger hele dagen, så jeg klager ikke det mindste.

På stranden ligger bålet stadig. Måske venter det på Sankt Hans 2009. Måske er vi heldige, at de tænder det snart.

Hulsten havde jeg ikke tid til at kigge efter, men de findes ellers i rigt mål ved præcis denne strand. Jeg skal nok nå at finde et par stykker. Jeg vil!

Hernede ved molen ligger isboder. Det er her turisterne finder vej til. Der er utroligt hyggeligt og slet ikke overfyldt, som der er ved mange af de andre strande langs Vesterhavet. Her er ro og god tid. De lokale sidder på bænkene og ryster sikkert på hovedet af alle os tosser, som traver op og ned ad stranden, men de smiler og har overskud til venlighed på trods af at være blevet invaderet. De er vel vant til det.

Nu er vi hjemme igen. Det internet, som angiveligt skulle være tilgængeligt for alle uden de store armbevægelser, men ikke virkede for nogen af os, virker nu pludselig. For alle! Oline og Kenneth er tabt for omverdenen. De er på!

Jeg strikker. Og ser tv. Og drikker kaffe. Og så blogger jeg ind imellem. Jeg hygger mig. Grundigt :-)

Du vil sikkert også kunne lide