6

Sidste aften

Det er sidste aften i Vorupør for denne gang, så jeg måtte på stranden akkurat som de forgående aftener. Jeg skulle have det sidste energi trukket ud af Vesterhavet, så vi begav os i retning af den lille grusvej, som vi tilsyneladende er de eneste, der benytter om aftenen.

På vej ned til stranden passerede vi dette lille hus. Det ligger pragtfuldt uden naboer og midt i den smukkeste natur du kan forestille dig. Lyng, marehalm og klitter kombineret med udsyn og masser af plads gør det helt unikt. Jeg kunne godt drømme om sådan et sted…

Jeg fik samlet sten på stranden. Jeg fandt masser af hulsten, smukke og lige til at trække på snor. Jeg snuppede også nogle af de smukke, flade og helt runde sten, som jeg elsker. Jeg har noget med sten. Kommer du ind i min bil, vil du altid kunne finde mindst et halvt dusin sten. Jeg er stensamler, tror jeg.

Nu er vi hjemme igen. Der er sat vand over til kaffe og så venter en Pavlova med vanilleflødeskum, jordbær og søde hindbær. Bagefter er vi vist ved at have brugt den ferie. Godt og grundigt. I hvert fald godt :-)

Du vil sikkert også kunne lide