5

Hjemme igen

Der blev pakket og gjort rent bord, inden vi satte os i bilerne og vendte snuderne mod Aalborg. Det var gjort på ingen tid, så der var tidlig afgang fra Vorupør, hvor solen skinnede dejligt.

Turen hjem forløb smertefrit. Vi er kørt igennem mine yndlingslandskaber og jeg huskede at suge energien af dem alle, inden vi igen havnede i byen, som jeg forøvrigt også elsker. På gårdspladsen stod stokrosen med de smukkeste, røde blomster og hilste velkommen sammen med de udsprungne lavendler.

Vejret er vidunderligt. Her er lunt og dejligt. Overskyet er der blevet nu og lidt regn skal det også nok blive til, men der er varmt og det var rart at komme hjem igen.

Forude venter et par timer ved vaskemaskinen. Udpakningen er overstået og nu er jeg egentlig helt klar til at nyde endnu mere ferie, for jeg er jo slet ikke færdig med den endnu. Jeg er et heldigt menneske.

Du vil sikkert også kunne lide