8

Sommerhusweekend i december

Kenneth kidnappede mig fredag til en sommerhusweekend i december. En spontan beslutning udmøntede sig i en SMS med besked på, at jeg efter arbejde skulle tage hjem og pakke tøj og komme op i sommerhuset.

Da jeg ankom, var der tændt op i brændeovnen. Der var pyntet til jul og på bordet stod en gave og ventede på mig; nogle meget smukke øreringe.

Vi har ikke haft tid til at fejre min fødselsdag, så Kenneth havde besluttet, at det nu var på tide. Jeg protesterede ikke det mindste, men sank tværtimod ned i en behagelig følelse af at falde til ro og bare nyde, at vi var alene midt i den sorte decemberaften, der herskede der midt i klitlandskabet.

Der var ikke lys i et eneste hus omkring os. Vi var alene. Hele alene.

Kenneth kidnappede mig fredag til en sommerhusweekend i december. En spontan beslutning udmøntede sig i en SMS med besked på, at jeg efter arbejde skulle tage hjem og pakke tøj og komme op i sommerhuset.

Han kender mig så godt

Efter at være landet, hentede vi mad inde i Blokhus. Dovenskab var det ikke, men velfortjent holden fri.

Vi har alt, alt for travlt lige nu, så havde Kenneth spurgt mig, om vi skulle tage i sommerhus, havde jeg kigget med forfærdelse på ham og spurgt, om han var blevet tosset. Jeg ville have insisteret på, at vi skulle i gang med at julepynte hjemmet. Vi skulle købe juletræ og ikke mindst skulle vi i gang med at købe julegaver …

Nu fik jeg ikke noget valg, så derfor sad vi stille, tæt og hyggeligt foran brændeovnen og spiste en skøn wienerschnitzel kun ved stearinlysenes skær.

Kenneth kidnappede mig fredag til en sommerhusweekend i december. En spontan beslutning udmøntede sig i en SMS med besked på, at jeg efter arbejde skulle tage hjem og pakke tøj og komme op i sommerhuset.

Vi lavede lige præcis ingenting

Resten af aftenen lavede vi lige præcis ingenting. Vi hyggede, snakkede og drak varm kakao. Så fandt vi en lydbog, vi begge gerne ville høre og kravlede under dynen. Der lå vi så tæt og lyttede til bogen, mens vi beundrede fuldmånen, indtil skyer kom og pakkede den ind i vat.

Den dejligste dag i skønt selskab

Lørdag havde jeg den dejligste aftale ude i Store Vildmose. Jette og jeg var inviteret til decemberhygge hos Lene. Jeg havde sådan glædet mig og jeg blev (selvfølgelig) ikke skuffet.

Vi havde den dejligste dag med masser af snak og det med at vende verden med andre kvinder, kan noget ganske særligt, hvis man mødes i og med kærlighed og respekt. Det er altid de to ting, der bærer samværet med blandt andet disse to, så jeg nød dagen meget. Nærværet og de gode grin er livgivende, når man er lidt rigeligt hængt op. At synke ned og mærke, at skuldrene falder på plads, er så dejligt og jeg er dybt taknemmelig over, at disse kloge, kærlige kvinder er en del af mit voksenliv.

Søndag var sne og juletapas

Søndag startede vi langsomt. Efter at have nydt morgenen, opdagede vi pludselig, at det begyndte at sne. Jeg bliver barnligt begejstret, når det sker, så jeg jublede og måtte også ud at mærke, hvor VÅD jeg blev, at de store, tunge fnug, der faldt fra himlen.

Egentlig skulle vi hjem, men vi besluttede os for en frokost inde i Blokhus, inden vi kørte hjemad. Vi endte på Kunst Caféen og spiste juletapas, mens sneen væltede ned udenfor vinduerne. Det var utrolig hyggeligt og det var lige før, julestemningen indfandt sig for mit vedkommende.

Et økonomisk bytte

Jeg kørte hjem på min kvarte tank. Jeg har fået ny bil. Den er jeg noget imponeret af.

Jo, den kører godt og det er jeg naturligvis stærkt tilfreds med og så taler vi ikke om, at jeg brød sammen i krampegråd, da Kenneth kørte afsted med min elskede Brera for at bytte den for denne nye bil, men særligt økonomien er jeg glad for.

Brera havde givet mig dårlig samvittighed i et stykke tid, for den skreg på benzin, hver gang vi passerede en tank. Denne bil har kørt i en uge på en kvart tank inklusiv tur-retur til sommerhuset og vi er fortsat ikke der, hvor nogen lamper lyser. Hurra, for pokker!

The Holiday

Hjemme igen måtte vi forlænge stemningen lidt, så jeg startede The Holiday og så fandt vi ellers plads i hver sit bløde hjørne, mens skumringen indfandt sig.

Senere kom en ven forbi. Vi spiste pizza, drak te og snakkede.

Weekenden kunne ikke være brugt bedre og gaver og juletræ er vi endnu ikke kommet for sent med, så det går nok også dette år.

 

- tak fordi du havde lyst til at læse med i dag -

Få de sidste nye opdateringer fra bloggen enten på FACEBOOK eller på BLOGLOVIN. Jeg kan også følges på Instagram.

Du vil sikkert også kunne lide