19

Jeg strejker!

Egentlig havde jeg, i et øjebliks kådhed, meddelt familien, at jeg ville lave blomkålsgratin til aften. Vist bare fordi jeg havde lyst og fordi der ligger to friske blomkål inde i køleskabet. Nu kan jeg slet ikke forestille mig noget mindre attraktivt, end at skulle stå i et køkken og lave mad. Slet ikke VARM mad. Så jeg NÆGTER. Jeg er gået i strejke. Enten spiser de noget tilfældigt, eller de sulter. Jeg agter ikke, at forholde mig til det.

Jeg sveder. Jeg har ikke en klud på kroppen og jeg sveder! Helt vildt!

Nu vil jeg fylde en balje med iskoldt vand. Jeg vil stikke fødderne i himlen for et øjeblik. Bagefter gider jeg måske. Et eller andet. Ikke meget. Det er helt sikkert!

Kender du forøvrigt denne her? Jeg er vild med den. Der stod en enkelt, sølle plante nederst i haven, da vi flyttede ind. Jeg var vild med den, så den er blevet delt og flyttet. Nu står den langs hegnet rundt om terrassen. Den dufter af ingenting, men den er smuk. Det er nok, synes jeg :-)

Du vil sikkert også kunne lide