7

Hovsa

Og så var det, at jeg manglede halvdelen af ingredienserne og så drog vi på handel, for den slags kan man lige så godt gøre i fællesskab og helt af egen fri vilje kørte Kenneth til Plantorama, som har udsalg, og så gik det næsten galt…

Bagefter var der alle dagligvarerne og kun den lille Bedstemor And at fragte det hjem i, så der var læs på og tunge ting havde vi jo fået købt, men så er den bil jo heller ikke meget større end en husholdningsæske og kan sagtens køre ind i haven…

Bil i haven

Måske Oskar syntes, at vi er tossede, men sådan blev livet meget nemmere med et snuptag og ingredienserne var hjemme… sammen med en frygteligt masse andet, som nu skal i haven og smykke og pynte, så det hviner i kindtænderne hos de, som ikke er udstyret med sans for den slags.

Oste- og Bacon Muffins. Værs’go at spise, sagde jeg så og der bliver taget fra…

Oste- og Bacon Muffins

Imens vil jeg kaste mig tilbage på terrassen, for planter og krukker venter og der skal ikke spildes så meget som et sekund, nu hvor solen skinner så smukt…

Krukker

Imens lader jeg mor luge i stauderne til jeg får tiden til at slå mig ned ved siden af. Hygge er det, sådan at sidde side om side og lade tiden passere, mens man kan snakke eller tie stille, som det passer sig. Vi elsker det begge to. Det er ikke skidt.

Du vil sikkert også kunne lide