9

Det gode liv

I går, da jeg kom hjem fra arbejde, havde jeg ikke været hjemme i mange minutter, før det bankede på døren. Udenfor stod min kusine og hendes datter, så der blev lavet te og så blev der snakket igennem. Alle de planer jeg havde, skrinlagde jeg og satte mig i stedet ned i køkkenet, hvor jeg hyggede mig gevaldigt lige frem til sengetid.

Sådan en aften er dejlig, men i dag afspejler terrassen min overspringshandling, for blomsterne sukker og nikker af mangel på vand.

Den eneste plante, som ikke virker desperat, er den tobak, som Ella gav mig med hjem forleden. Den er livet gevaldigt op og blomstrer, så det er en lyst.

I aften, siger jeg så… for det er jo strandvejr!

I stedet giver jeg mig i kast med morgenkaffen, mens jeg stille filosoferer over, om jeg er en kujon eller bare ualmindelig fornuftig. Jeg er ikke nået til en konklusion endnu, men jeg kan jo fintænke ved stranden. Svaret er ligegyldigt for andre end mig selv, så der er tid at tage af.

En kort arbejdsdag venter forude. Jeg satser på, at den snart er overstået, så jeg kan sætte kursen mod svirrefluer, vesterhav og en sidste rigtig sommerdag. Det er nu slet ikke så tosset endda, det liv :-)

Du vil sikkert også kunne lide