5

Sexforskrækkede miljøorganisationer…

De er nu også lidt knibske, dem deroppe i Kristiansand. De er både knibske og nu også oprørte. Eller er det med god grund, for skal man i grunden ikke advare om den slags? Eller er det så ikke en effektiv happening længere, måske…

Fuck For Forest har sat sig for at redde dele af regnskoven og den slags sager er da ædle i sig selv. Det er måske mere virkemidlerne vi kan diskutere. I dette tilfælde er det kraftigste virkelmiddel, når de unge mennesker skal have bedsteborgere i Norge og omegn til at tømme lommerne, nemlig sex. Samleje til fri beskuelse – altså hvis du betaler.

I tirsdags endte samlejet altså i en kæmpe bøde på 10 tusinde kroner til hver af deltagerne. Ikke at det er forbudt at have samleje eller på anden vis dyrke sex i Norge, men her gik grænsen altså, for det foregik såmænd til en rockkoncert med et band, hvis navn i sig selv vidner om en lemfældig omgang med underlivet. De hedder Cumshot og det ville, hvis jeg havde hørt det, havde fremkaldt ganske interessante billeder på nethinden, men sådan er der så meget…

At ville redde regnskoven med sex er alternativt. Den slags kan jeg godt lide. At man tænker alternativt. Det er fedt nok, men…
At synes, at det er okay at have samleje på scenekanten til en rockkoncert er måske lidt ude i hampen – altså medmindre man inden har annonceret det, men det fremgår ikke rigtigt af historien. Måske havde de så ikke haft politi nok til at styre horder af nysgerrige, som ville dyrke deres voyeurisme den aften…

Til gengæld kan man læse, at miljøorganisationer altså også er knibske. De vil ikke modtage penge fra de entreprenør-begavede unge mennesker. For hvem har lyst til at blive associeret med sex.

Nej uha da… den slags bruger vi ikke i vores organisation…

Du vil sikkert også kunne lide