10

Vidunderlige strand…

Wauw, hvor det var fedt. Lige akkurat nok vind til, at der kunne leges igennem med også de helt store drager. Vi havde en enkelt deltager, som ind imellem kom i problemer, men han lettede aldrig helt, så det gik alligevel.

Vi fik et par timer med næsen i solen, mens drengene legede og vi iagttog tyskerne, som stadig er vilde med at sole og bade. Jeg forstod dem udmærket. Vesterhavet trak også i mig og en gryde oppe i klitterne havde været et vidunderligt sted at tilbringe søndagen.

I stedet blev det til lidt sten- og skallesamling langs vandkanten, lidt stille sol på stranden og masser af grin, mens vi drak store slurke af en skøn strandsøndag, som alt for hurtigt fik en ende.

Nu er gæsterne sendt i retning af Sjælland og vi er ved at erkende, at hverdagen venter i morgen. Jeg synes, at det er alt for tidligt, men det går vel alligevel. Om et øjeblik er der i hvert fald rent tøj til de trængende.

Du vil sikkert også kunne lide