27

Standhaftig… næsten…

Jeg har længe gerne villet have nogle hævekurve fra Aurion, så i dag tog jeg tyren ved hornene og kastede DieselDaisy ind forbi midtbyen. En plads på Frederikstorv gjorde det nemt at smutte indenom Helsehjørnet inde i Niels Ebbesens Gade og sørme om ikke de havde et skønt udvalg.

Hævekurvene

Jeg endte med to, som hver især kan rumme 1 kilos brød, så mon ikke det skulle være tilstrækkeligt til vores lille husholdning. Nu skal de have en omgang olie og så er de klar til en indvielse i morgen, hvis ellers mine intentioner, om at røre en brøddej sammen senere, kommer til at holde stik.

Fra Helsehjørnet var der ikke langt op til Nørregade og her er jeg på en af de smukkeste strækninger af Aalborgs gågader, synes jeg selv. Husene er smukke og der er en helt speciel stemning lige her.

Nørregade

Små, gamle og lave huse omkranser oserne, når de traver gaderne tynde og jeg kan lide, at Aalborg midtby ikke er voldsomt høj, men for det meste levner plads til himlen.

Der var fristelser nok. Jeg nåede endda ned omkring Inside Living, men jeg er ikke sådan at friste i dag. Standhaftig er vel ordet…

Nørregade

Henne på hjørnet hos Ivan Grundahl havde de nemlig en smuk, fristende sort kjole hængende, men jeg gjorde det ikke. Jeg sugede al kraft ud af den udefra, men jeg afholdt mig fra at gå indenfor. Det var gået grueligt galt, for der var også lige et par bukser…

Fredag hos bageren

Hos bageren i Niels Ebbesens Gade var det fredag. Det var let at se…

Weekenden er skudt i gang med et hult drøn. Jeg er klar.

Du vil sikkert også kunne lide