5

Skøn søndag i godt selskab

Spørg lige om jeg har hygget mig…

Jeg har haft den mest vidunderlige dag i ualmindelig godt selskab. Ole, AC og Ella havde kaffen klar, da jeg ankom.

Jeg havde lige taget turen indenom den lokale bager, så der var både jordbær- og gulerodskage, selvom den sidste var lige ved at dø, da jeg lagde en blogger lige midt i kagepynten. I Femina er hun i denne uge og så fik hun simpelthen klistret hele barmen til i glasur, så det var en ulykke, men vi reddede kagen. Hun er vist kvinde, for at redde sig selv.

Ole sad i haven og så uforskammet godt ud og det var bare så dejligt, men da vi skulle flytte efter solen og han rejste sig og gik selv, var det altså lige så jeg fik gåsehud. Jeg kender ingen anden med den viljestyrke, som Ole ligger for dagen. Jeg er hans største fan, tror jeg. Han er himmelråbende sej!

Og siden kom ældste og hans dejlige kæreste og så var det tid til at grille og ville vi da ikke spise med?

Hvem kan sige nej til sådan et tilbud? Ikke mig, så der blev fluks ringet efter resten af familien og nu er vi lige kommet hjem og kan næsten ikke gå, for ældste og jeg lavede en bradepande flødekartofler, som Ole påstod, vi ikke kunne spise. Jeg væddede endda en is med ham og så skal jeg ellers love for, at jeg tog for mig af retterne sammen med ældste.

Vi gjorde vores allerbedste, vores absolut ypperste, men den sidste skefuld fik vi altså ikke afsat. Nu skylder jeg til gengæld Ole en is og jeg tror nok, at han er vild med de største af slagsen. Pokkers!

Ella er ved at være rejseklar og jeg er ved at være klar til at undvære hende. Åh, som det gjorde godt at have disse timer sammen, inden jeg skal undvære hende i tre uger. Til gengæld er de tre uger hende vel undt. Bare hun ikke flasher billeder af palmestrande og brune tæer i vandkanten, mens hun er væk. Der sætter jeg simpelthen grænsen!

Du vil sikkert også kunne lide