12

Dejlig søndag

Verden vender vrangen ud på sine steder. Sydover har de det ikke sjovt i dag. Heroppe nordpå er vi heller ikke gået ram forbi, men det er ingenting i forhold til andre dele af landet, så vi klager ikke. Temperaturen er ikke så lav endda, men i kombination med vinden føles det som minus 15-20 grader derude.

Den skovtur, jeg drømte om i går, er helt opgivet. Det er langt mere tillokkende at blive indenfor i varmen, med varm Chai, strikketøj og en radio til at underholde. Oline skal have lært at bruge handsker/vanter, for hendes hud sprækker, bløder og protesterer højlydt over behandlingen, når hun ikke gør det.

Nu strikker jeg i det blødeste, jeg kunne finde. Hylden havde Alpaca og Angora og så bliver det ikke meget blødere. Jeg strikker til albuerne. Lange, varme håndledsvarmere kalder jeg dem, så de kan godkendes senere. Det ville fingerløse handsker ikke kunne. Håndledsvarmere…

Jeg er sikker på, at hun vil påberåbe sig krads allevegne alligevel. Så må det være sådan.

Når jeg trænger til pause, jagter jeg podcast og lydbøger. Dejlig søndag.

Du vil sikkert også kunne lide