19

Jeg gider godt en torsdag

Hver morgen tager jeg mine halskæder på. Jeg tager halskæden, som rummer billederne af mine børn og tanker om Alexander. Jeg husker ham, hver eneste gang jeg tager den halskæde om halsen. Det føles rart og rigtigt.

Den anden er bestilt på Etsy og jeg elsker den. “Be Happy” minder mig om, at målet for dagen er, at jeg skal huske at glædes. Huske at være opmærksom. Det lykkes langt de fleste dage og den hjælper mig til at se og huske målet. Der er ikke noget frelst ved det. Den fungerer bare som en glad lille påmindelse.

Jeg nåede en masse i går. Praktiske ting, som nu er af vejen. Jeg nåede bare ikke at være rigtigt til stede i mit eget liv, så det skal laves om i dag, hvor jeg starter med en arbejdsdag, som bringer glæde. Jeg skal være sammen med en god, men sjælden kollega og når jeg får fri, er resten af dagen dedikeret mig og de ting, som jeg har lyst til at lave. Måske er min lædersnøre ankommet. Det gør glad.

Når jeg kigger ud af vinduet, kan jeg se en moden figen. Den hænger og venter på mig, når jeg kommer hjem. Den kan jeg også glæde mig til at sætte tænderne i og sådan er der hele tiden ting, som er med til at gøre mine dage gode, sjove og dejlige, hvis jeg har øje for det. Det øver jeg mig på hver eneste dag og hvor banalt det end lyder, så virker det.

Det bliver en god dag. Jeg er helt sikker på trods af udsigten til regn og rusk. Det er for pokker september og tid til stearinlys og snart alle de lækre støvler, som venter inde i skabet. Intet er så skidt, så det ikke er godt for noget. Jeg gider godt en torsdag. Om et øjeblik er det weekend.

Du vil sikkert også kunne lide