14

Jeg besøgte springbønnen Emma

– og hendes mor.

Årh mand, hvor er jeg forelsket i springbønnen Emma.

Hun kunne ikke være i min taske, for ellers havde Oskar fået en gave af smukkeste slags. Hold fast hvor hun er sød. Og livlig. Og dejlig. Og så kan hun stå helt stille på gulvet, tage usynligt tilløb og springe helt op i armene, hvis hun gider. Og det gør hun. Hun er så sjov. Det er hendes mor også.

Jeg har hygget mig så dejligt. Jeg er sådan helt fyldt op af alt det gode. Jeg er vild med et cetera. Hun er en fantastisk rummelig og lyttende person. Hun er intens og hun interesserer sig. Hun er helt vildt klog, har vid og bid, er så sjov og så er hun bare sådan helt igennem dejlig. Det er sådan det er.

Tusinde tak for en eftermiddag, som snildt kunne have forvandlet sig til aften og nat, uden jeg nogensinde havde opdaget det. Du er ualmindeligt dejligt selskab, et cetera :-)

Du vil sikkert også kunne lide