5

En mandag

Lavendelhækken står på spring. Duften er fantastisk efter regn og udsigten kan der vel heller ikke udsættes noget på…

Lavendelhækken

Bierne summer lystigt derude og det får de fred til. Vi er i gang med alt muligt andet.

Vi har været på handlen. Det var ikke specielt ophidsende, men endte dog med at foregå i solskin, hvorfor vi har besluttet at grille. En rask beslutning, relevante varer i kurven og så op forbi udsigtspunktet, fordi roen også findes der.

Lavendel

Er det ikke tilstrækkeligt med minutterne deroppe, kan man altid sætte sig midt i lavendlerne og iagttage biernes jagt på pollen. Om et øjeblik er alle blomsterne sprunget ud og der bliver livlig trafik derude, men lige nu er det kun et fåtal og bierne derfor stadig til at tælle på de par hænder vi har fået tildelt.

Grillklar

Grillen er ved at være klar. Det er jeg også og det er sådan set heldigt nok, for det er vist mig, som er madansvarlig denne aften.

De ved slet ikke, hvad de er gået ind til, men solen skinner og livet er herligt.

Du vil sikkert også kunne lide