18

Mandagen fra Helvede, eller…

– noget der ligner. Nej, jeg overdriver helt vildt, men da jeg svingede omkring hjørnet oppe ved Sohngårdsholmsvej denne morgen, ville Sparegrisen pludselig ikke køre længere. Altså for alvor. Gaspedalen i bund og ingenting skete.

Så parkerede jeg den i vejsiden, ringede og vækkede Kenneth, som så måtte komme og køre mig de sidste kilometer på arbejde. Jeg nåede det i fin stil og uden ret meget hysteri. Næsten…

Formiddagspausen inkluderede varm automatchokolade og frisk luft. Jeg trængte til begge dele.

Da jeg skulle hjem, ringede jeg efter Kenneth, som kom og hentede mig. Han parkerede oppe ved Sparegrisen, steg ud og bad mig køre DieselDaisy hjem. Han satte sig ind i den forbandede møgbil af en Sparegris, startede den og kørte hjem i fin stil.

Sig mig engang. Kan det hænge sådan sammen, at den skide Lupo hader mig? Jeg tror det…

Du vil sikkert også kunne lide