19

Selvforkælelse

I dag venter lidt selvforkælelse. Det er bare i orden med mig og mit hår. Vi trænger, så jeg stod tidligt op. Først en lægetid, så frisør og så et eller andet, som vil gøre mig glad i maven.

Jeg er klar til lidt af hvert, men nej, ikke en klipning. Det skal få lov til at blive endnu vildere, det hår. Krøller i massevis, nye, smukke grå striber i panden og garanteret et par frisører, som hviner, når de ser alle de grå hår, der pibler frem allevegne. Jeg elsker at komme hos Trine og Heidi, så jeg glæder mig til et par timer med grin, snak og sjov. Nogle gider ikke deres frisørbesøg. Mine er en festdag.

Inden skal jeg lige ind forbi Laila, sygeplejersken, som skal hjælpe mig med mit rygestop. Vi skal aftale en dato for den sidste cigaret. Jeg er klar, men vil gøre det her helt rigtigt, så jeg læner mig op af fagkundskaben. Efter mere end 30 år med røg, vil jeg ikke falde i igen, fordi jeg ikke var klog nok til at lytte. Så er man da klog, er man ikke?

Det bliver en god dag, kan jeg mærke.

Du vil sikkert også kunne lide