12

En god onsdag

Morgenen er stille. Oline trisser rundt oppe i sin ende af huset, hvor hun er i gang med de sidste forberedelser, inden hun skal i skole. Det passer med, at jeg kan køre hende, inden jeg fortsætter turen til frisøren. En morgentid er hvad jeg har. Jeg håber, at damerne er morgenfriske, for ellers ved man aldrig, hvad det ender med. Jeg glæder mig og jeg trænger.

Efter frisøren venter et par timers arbejde, men jeg bestemmer selv, hvornår de skal ligge. Gider jeg noget andet, kan jeg tillade mig at gøre det. Kombinationen af onsdagens frihed og resten af ugens fast definerede timer er dejlig. Jeg nyder virkelig, at jeg har den ugedag, hvor jeg bestemmer. Jeg kan godt lide at bestemme.

Kaffen er drukket. Oline synger Rick Ashley. Jamen, hvad kan man ønske sig mere for en onsdag morgen i november? Ikke meget, synes jeg – jo selvfølgelig! Må du få en god en af slagsen :-)

Du vil sikkert også kunne lide