12

Godt jeg fandt dem igen…

Ah, at læne sig trygt tilbage og bare overlade resten til sagkundskaben er skønt. Nu er der klippet og lysnet til den store guldmedalje og det allerbedste er, at jeg ikke ligner en, som er kommet lige fra frisøren. Faktisk kan man slet ikke se, at jeg har været der. Det er jeg svært tilfreds med. Det er Trines kunst, at jeg altid forlader salonen som Liselotte, der ligner Liselotte.

Hun kan et trick med krøllerne. De står som et brus om hovedet. Jeg bliver overrasket over, at de er der i så stort antal, for når jeg er kort, er der ikke én eneste at spore. Underligt hår, men bedst af alt, så forstår Trine at få det bedste ud af det.

Godt jeg fandt Trine og Heidi igen og så er der parkering lige udenfor døren og mulighed for at gøre sine indkøb, inden man igen vender hjem over Limfjorden. At være på den forkerte side af fjorden går an, når det drejer sig om visitter hos Salon Hårkunst i Lindholm. Leder du efter en ny frisør, kan jeg varmt anbefale en smut indenfor hos pigerne. De bor dejligt, men allerbedst er de kompetente, dygtige og så forøvrigt rigtigt, rigtigt sjove. Det sidste er meget værd, synes jeg :-)

Du vil sikkert også kunne lide