11

Hilsen fra Hyderabad

Foto af Søren Lauridsen

Kære Liselotte

Så er vi ved at være der. Bogen er trykt og kørt til bogbinderen. det vil tage et par dage, så jeg er ude af døren inden da, men de vil lave en håndsyet til mig, så jeg får den med i morgen.

Tror I lige, at jeg er spændt? Det tror jeg nok, at jeg er. Søren fortæller, at bogen ser ud til at blive meget smuk. Jeg glæder mig sådan til, at jeg en skønne dag står med et eksemplar i hånden.

Forøvrigt er det vildt eksotisk at finde beskeder på mobilen, som er sendt fra et larmende og energisk Hyderabad, hvor trafikken i den grad lægger lydtapet på Sørens hilsner. Faktisk så meget, at nogle beskeder er gået tabt i bilhorn og motorcykler, som passerer. Det er næsten som at være der. Bilder jeg mig ind.

Du vil sikkert også kunne lide