10

Endelig arriveret

Koi Karperne og de hollandske marker ankom tidligere i dag. Jeg brydes lidt med dem for øjeblikket. Det skal nok lykkes i en eller anden form, for farverne er betagende smukke og garnet er ualmindelig lækkert at strikke med, så sikke en fornøjelse. Uhm…

Du vil sikkert også kunne lide

10 kommentarer

 • Liselotte
  Svar
  Liselotte
  1. april 2009 at 19:08

  Inge, jeg ender med det vilde ;-)

 • Avatar
  Svar
  Inge
  1. april 2009 at 17:30

  Jeg har netop strikket med et af de mangefarvede garner og endte med at kombinere det med et ensfarvet, der harmonerede, og strikke to pinde skiftevis med de to garner. Det hjalp paa det ellers lidt for spraglede udseende. Spaendt paa at se hvad du ender med!

 • Liselotte
  Svar
  Liselotte
  1. april 2009 at 10:17

  Ja, det er et garn, som skal anvendes med omtanke, fordi der er så mange farver. Jeg eksperimenterer lidt – og krydser fingre imens, men det er mine evner og ikke farverne den er gal med, hvis det ikke lykkes :-)

  Kvaliteten er ualmindelig lækker. Det er ganske rigtigt dejligt blødt, Anne :-)

 • Avatar
  Svar
  Anne Dyrholm Stange
  1. april 2009 at 08:47

  Uhmm, kan næsten mærke blødheden bare ved at kigge…

 • Avatar
  Svar
  djohanne
  31. marts 2009 at 23:31

  Venter superspændt på dine ideer til det smukke garn.
  Jeg har haft det liggende på lager et stykke tid. Har forsøgt mig med forskellige anvendelsesmuligheder, men det strander igen og igen på for meget “babytøjslook”. På en eller anden måde synes jeg at det bliver for “pænt” når det bliver strikket. Gakkede ideer imødeses med spænding:)

 • Avatar
  Svar
  Kirsten
  31. marts 2009 at 22:51

  Mmmh… Du har altså farvesans ud over det sædvanlige, Liselotte. Da jeg så billederne første gang (dvs inden du fik garnet hjem), synes jeg ikke de var noget særligt – men nu når jeg ser dem “IRL” er de jo helt og aldeles geniale.

  Det er derfor jeg aldrig får købt garn over nettet; jeg er aldrig helt sikker på om farverne på billederne er “ægte”, eller om de snyder lidt – og for mig gør en lille nuanceforskel altså en stor forskel.

 • Avatar
  Svar
  Irene Aagaard
  31. marts 2009 at 22:38

  Så smukt garn – jeg er helt vild med det mint/turkisfarvede.

 • Avatar
  Svar
  Susanne
  31. marts 2009 at 21:52

  Hej Liselotte

  Da jeg ikke kan strikke efter engelske opskrifter, og vildt gerne vil lave Amelia, har du så viden om den kan fås på dansk.?
  Er helt vild med dine nye gardiner, dem skal jeg bare lave til kolonihaven..tak for ideen.

  Knus Susanne

 • Avatar
  Svar
  Berit
  31. marts 2009 at 20:51

  Ser meget frem til at se strikkerierne – har selv savlet over koikoi og de rigtig mange andre fantastisk farver… men har ikke erfaring nok til at forestille mig hvordan farverne arter sig når de er strikket – så kan næsten ikke vente på at du får hekset dem til et eller andet passende.. du er god til form og farve – det ved jeg :-)

 • Avatar
  Svar
  Louise
  31. marts 2009 at 20:45

  Øj, det er flot! Endnu engang har du plukket de lækreste frugter.
  Jeg ønsker held og lykke med projektet.
  Knus Louise

 • Byd gerne ind