13

Alt er godt

Søndag morgen kan jeg konstatere, at vi kom gennem dagen i går. Det lykkedes at forme dagen, så den blev rigtig god og indeholdt alt det, som altid har kendetegnet vores familie; grin, sjov, hygge og kærlighed. Vi lykkedes med at skabe en dag, som endte med at indeholde rigtigt mange af de ting, som Alexander holdt af.

Startskuddet gik på julefronten og nu er de første juleting oppe. Vi mangler det vigtigste, synes Oline. Vi mangler alle de lyskæder, som Alexander holdt så meget af. Jeg havde nok – helt diskret og meget, meget stille – håbet, at vi kunne slippe for bare lidt af dem, men sådan skal det vist ikke være. Kenneth må på loftet senere, så kæderne kan findes frem og hænges op, men jeg har været snedig og aftalt med Oline, at en del af dem sagtens kan hænge oppe ved hende.

Lige nu er huset stille. Som sædvanlig er jeg den eneste, som er oppe. Radioen underholder, kaffen er varm og Oskar er ikke indstillet på udeliv endnu, så der er tid til at starte både vaskemaskine og tørretumbler.

Sådan en søndag med radio og snurrende vaskemaskine er ren balsam på en flosset sjæl. Forudsigelig flyder søndagen afsted. Det passer mig rigtigt godt, kan jeg mærke. Alt er godt.

Du vil sikkert også kunne lide