22

Godmorgen december

Så skal jeg love for, at det blev december med mørke så massivt, at end ikke gadelygterne ser ud til at kunne trænge gennem mørket. Sammen med december kom en arm, som lige nu føles omtrent vissen. Den gør knuder. Albueleddet protesterer og skulderen gør ondt, bare jeg går. Jeg håber det er en skade, som stammer fra nattens urolige søvn og ikke andet. Om lidt er den arm vel i orden igen. Den kan ikke være andet bekendt, for det er 1. december og vi har rigeligt at gøre. Om tre uger falder aktiviteten mærkbart. Om sølle tre uger.

Tolkene i Aalborg har nok at se til. Det er godt og det er dejligt. Vi knokler, for sådan er vi indrettet. Vi alene administrerer kontoret for tiden, så der arbejdes igennem, for vi vil så gerne betjene så mange kunder som muligt. Vi tager lidt ekstra her og der. Vi har vores stolthed, så ingen skal bagefter komme og sige, at vi ikke gjorde det godt. Vi er dygtige og på kontoret sidder et par kolleger, som er de rene tryllekunstnere, når det kommer til at planlægge. Vi arbejder stabilt og intenst og mine arme protesterer. Pokkers!

Det er meget ubelejligt. Så er det sagt.

Du vil sikkert også kunne lide