5

Og så er det vist ikke engang nok med alle de vitaminer…

torsdag 004

Vi har haft både sol og frugt i dag. Ligesom i går, var det ikke helt nok til, at jeg bragede igennem lydmuren. Jeg har ondt i disse dage. Meget ondt. Måske er det lidt virus. Måske er det lidt fysik, som driller. Måske er det begge dele, men i hvert fald er jeg stille. Ikke med min gode vilje, men mere fordi, jeg trænger.

Jeg sover. Jeg sover længe. I morges vågnede jeg med ondt i halsen. Det er væk nu. Jeg håber, at resten siver samme vej efter en omgang intensiv løsnen op for alle de muskler, der er gået i hårdknude. I går fik jeg massage. Det hjalp, men samtidig gav det mig en vederstyggelig hovedpine, som først er ved at fortage sig for alvor nu til aften, hvor jeg skal have endnu en omgang massage. Jeg er så utrolig taknemmelig for, at jeg er min egen herre, for jeg havde ikke kunnet passe mit gamle arbejde i disse dage. Mit nye lever fint med, at jeg er af sted på halv kraft. Det meste kan vente og indhentes i næste uge.

Jeg snupper et æble mere og måske en clementin, lidt varm te og lidt hyggelig underholdning i form af en lydbog og så er den torsdag da slet ikke så skidt endda :-)

Du vil sikkert også kunne lide