14

Morgenaftaleindgåelser

Den første del af morgenen er gået med praktiske ting i forbindelse med min sygemelding. Der er formalia, som skal på plads. Der skal skrives en arbejdsskadeanmeldelse. Der skal bestilles fysioterapi og der skal ringes rundt til mere end én i omegnen, så tålmodigheden kom på prøve, indtil jeg huskede, at min læge er nem at kontakte via internet. Som husket, så gjort. Nu får vi se, om det virker, for det er første gang, jeg benytter mig af den mulighed.

I morgen eftermiddag kan jeg komme til fysioterapeut. Jeg glæder mig og jeg trænger.

Højre arm er ikke meget for (yder)stillinger, som i “bær kop”, “tag glas i overskabet” og den slags, så det er begrænset, hvad den er villig til at indgå samarbejde omkring, men man lærer at sno sig, så det gør jeg. Min familie er kommet på overtid, men de er så utroligt tålmodige og gode til at hjælpe mig. Jeg klarer mig fint, men jeg skal ærligt indrømme, at jeg glæder mig frygteligt, til smerterne letter. Imens laver jeg små øvelser, som skal hjælpe tennisalbuerne. Om de gør det, er for tidligt at sige, men jeg er flittig. Det er man, når arme, skuldre og albuer gør ondt.

Om lidt bliver det bedre, er jeg sikker på og imens kan jeg passende nyde, at jeg i virkeligheden har vældig god tid. Det er da en luksus, som skal påskønnes.

Du vil sikkert også kunne lide