3

Endnu en stille morgen

Solen står op og farver himlen smukt, mens jeg sniger mig op i køkkenet og tænder for kaffe og radio. Huset er stadig stille. Ikke en lyd eller en bevægelse fortæller, at der er andre i huset ud over mig og de får lov til at sove.

Annemette blev syg i går. En forkølelse på størrelse med Rundetårn tog over og gjorde hende næsten ukampdygtig. Jeg er spændt på at se, hvordan hun har det i dag. Det er egentlig i dag de skal hjem igen, hun og Heidi, men i går lignede hun ikke en, som var i stand til at tage turen tværs gennem Danmark. Er det stadig sådan, må de blive og så skal hun blive plejet efter alle kunstens regler, så hun snart er klar igen.

Et kig rundt på matriklen afslører, at en støvsuger kunne gøre underværker, men det får vente. Vi har stadig ikke det mindste travlt. Der er ikke andet end ferie i sigte de næste mange dage, så en overhaling kan huset altid få. Det er vigtigere at nyde hinanden, mens vi kan, så det er vist bare planen for i dag.

En enkelt maskinfuld tøj kan jeg vel lige klare. Måske maskinen lige skal startes. Jeg tror det og så venter endnu en kop kaffe og lidt stille radio, mens jeg vil finde strikketøjet frem og nyde, at der er stille ro i mit køkken.

Du vil sikkert også kunne lide