33

Derfor

Mit liv render stærkt for øjeblikket. Der er forandringer på vej på mere end én front og jeg er så pokkers følsom, at det næsten kan vælte mig. Jeg er rigtig dårlig til at leve med usikkerhed, kan jeg mærke, så jeg kæmper for at skabe overblik og mens jeg gør det, løber livet videre og det alt for stærkt.

Det er ikke fordi der lurer personlige katastrofer lige om hjørnet. I virkeligheden sikkert slet ikke. De fleste forandringer er formentlig til det bedre, men der er også alvorlig sygdom og der er en uhelbredelig en af slagsen i min vennekreds. Jeg er tyndhudet lige nu og rummer det næsten ikke. Derfor er jeg lidt mere stille, end jeg normalt gør i. Derfor trækker jeg mig lidt tilbage. Bliver eftertænksom. Flagrer og har svært ved at finde ro. Reserverne er forlængst brugt og alligevel vil jeg så gerne være noget for de, som har behov, så jeg prøver og samtidig mærker jeg, at jeg i grunden slet ikke kan. Det er meget frustrerende og gør mig ked af det.

Så er det godt, at der findes tulipaner. Hvide, sprøde tulipaner. Forårsbebudere. De bringer bud om bedre tider. I hver fald i mit hoved og det er vigtigt for mig lige nu.

Snart er det weekend. Jeg trænger sådan til den. En stille én af slagsen. Tak.

Du vil sikkert også kunne lide