9

Krøllet

Jeg endte med to Panodiler og en sengetid, som er ukendt for mig, men nødvendig for at eliminere den hovedpine, som havde overtaget i går. Inden klokken 23 var jeg i Drømmeland. Jeg vågnede først 7.30 og helt ærligt, nu ligner jeg de tulipaner, der står på mit bord. De er krøllede. Det er jeg også…

Engang gjorde den slags ingenting, men overraskelsen er, at man når en alder, hvor det ikke længere er ligegyldigt. Så opdager man, at folder er langtidsholdbare. De kan sådan set sidde i ansigtet en hel dag, når de er rigtigt festlige og er man virkelig heldig, kan man ligne et rynket æble for resten af dagen.

Jeg har en pudefold, som løber tværs hen over mit øje. Jeg skal desværre kun være sammen med mennesker, som kender mig i dag for ellers var en historie og sabler, permanente ar og pirater oplagt.

Pokkers!

Du vil sikkert også kunne lide