17

En rædselsfuld god dag

Den sidste lille time er tilbragt i et hjørne af sofaen med hyggelig og sjov underholdning, mens jeg stille ventede på, at Panodilerne skulle begynde at virke. Jeg har en hovedpine, som er ved at tage livet af mig, men jeg er fuld af fortrøstning og også rigtig god til at trøste mig selv med hyggelige sysler.

Eftermiddagen er brugt på en rædselsfuld tur til centrum, som endte i en latterlig parkering, som lige akkurat rakte til et meget kort og meget hurtigt visit i Design Værkstedet efter knapper til den grønne Amelia, inden jeg igen var nødt til at returnere til bilen, for enten at bruge nye tyve minutter på at prøve at finde endnu en parkeringsplads eller alternativt søge ud til City Syd, for at finde nogle af de fødselsdagsgaver, jeg gerne vil have til Kenneth.

Jeg endte med det sidste. En rigtig ringe beslutning, for jeg er helt sikker på, at det er grunden til min hovedpine. Jeg har det svært med det center. Der er simpelthen for meget støj og – utroligt nok – også for mange mennesker på sådan en helt almindelig onsdag eftermiddag

Jeg fik to af gaverne. Den sidste kunne jeg ikke finde og efter en tid måtte jeg kapitulere og returnere til en overraskelse, som jeg ELSKER…

Godt nok er det Kenneths fødselsdag på fredag, men det var altså mig, som fik en gave i dag. Kenneth har været på hemmelig mission, for at købe en af mine drømme; Eames Rocker, men jeg er sådan halvbesværlig, for jeg vil ikke have en af de nye i formstøbt plast, men kun en af de gamle i glasfiber, fordi den minder om, at verden er i forandring og mange ting bliver både nemmere og mere miljøvenlige – og fordi jeg er en tosse, som også godt kan lide, at den er brugt og slidt, elsket og kasseret, så jeg kan få fornøjelsen. Genbrug, det kan jeg godt lide, når det kommer til møbler.

Den er et muntert monument over en tid, hvor processen med at støbe sædet var så besværlig og tidskrævende, at stolen i dag kun koster en fjerdedel af, hvad den kostede dengang, da denne her kom i udstillingsvinduet hos en eller anden halvmondæn møbelforretning.

Åh jo, jeg sidder helt igennem fantastisk i den og så elsker jeg, at den har GULT siddeaggregat. Gult uld fra Kvadrat. Ha! Jeg hader jo gult… som om…

Du vil sikkert også kunne lide