15

Søndag i farver

Dagen har været brugt til det en søndag skal bruges til. Ingenting ud over det, som faldt lige for. Det var så lidt strik, lidt vasketøj, lidt støvsugning, lidt mere strik og så en frygtelig masse hygge med dem, jeg elsker.

Lidt af aftenen er brugt med Anita i telefonen. Hun skulle lige jumpstartes på mønsterdelen i Klokkeblomst, men vi fik løst det hele i en håndevending og så vidt jeg er orienteret, går det nu raskt derud af nede i Holstebro.

Jeg fik til gengæld lejlighed til at forfine opskriften yderligere, for det er en gave, når folk fortæller mig, at de læser opskriften helt anderledes, end jeg har tænkt muligt. Så er der chancen for at gøre instruktionerne endnu nemmere at forstå.

Efterfølgende fik hun lokket mig i fordærv. Et af hendes garnindkøb levede ikke op til forventningerne og i den forbindelse havde hun været i gang med at lege Sherlock Holmes og var ad den vej endt inde hos Blue Moon Fiber Arts og så var det altså, at tingene skred en smule for mig, for jeg er til fals for smukke farver. Altid. Her var der Socks that Rocks og så…

Ja, nu er det så sådan, at jeg nok bliver nødt til at strikke mig en bette ting. Snart. I smukke, betagende farver. Heldigvis.

Du vil sikkert også kunne lide