36

Håbløs

Først bruger jeg runde tre minutter på at formulere…

Husk afhentning klokken 14!

Jeg trykker send og når ikke engang at lægge mobilen fra mig, før der indløber en besked, som knapt kan være i telefonen på grund af sin længde. Jeg informeres om alt fra aktuel helbredsstatus til venindefnidder, huskes på det ene og det andet og får også besked om, at min tilstedeværelse ER ønsket klokken 14.

Langsom sms'er

Det sidste er sådan set ret vigtigt, men jeg sidder tilbage med følelsen af at være helt og aldeles håbløs. Hvorfor fanden skal jeg være SÅ lang tid om at sende en sms? Jeg opgiver med det samme at sende andet svar end “OK”.

Selv mor kan sende dem i lind strøm og uden pauser, mens jeg stadig skal koncentrere mig helt latterligt meget. Måske er det fordi, jeg bruger det alt for sjældent. Jeg er vist sådan halvvejs hulekvinde hvad det angår, men der skal vel også være plads til talentudfald i ethvert menneskes liv, ikke?

Vær sød og sig jo ;-)

Du vil sikkert også kunne lide