9

Ah…

Jeg startede og sluttede i Aalborg i dag, men ind imellem har jeg været en tur i Løgstør. En smuk by, som ligger klods op af Limfjorden derude, hvor fiskeriet trives og havnen findes. Ikke at jeg nåede at se den, men jeg ved, at den er der. Til gengæld nåede jeg at se dette smukke træ, som omtrent må være byens smukkeste.

Det smukkeste træ i byen, tror jeg

Det var næsten sprunget helt ud og varmen var påtrængende, da jeg småløb gennem byens gader, for at finde mit bestemmelsessted. Det lykkedes, men ikke uden sved på panden.

Bagefter var der turen retur til Aalborg, hvor dagens sidste opgave ventede. Køreturen indeholdt de smukkeste, forårssprøde landskaber akkompagneret af en ualmindelig god sandwich fra den lokale bager og sådan kan skønhed kombineres med mæthed, men ikke billeder, så du må tage mit ord for det.

Nu er jeg lige vendt hjem. Weekenden står for døren og jeg er mest af alt stemt for en lur på terrassen med næsen i solen. Jeg tror, jeg gør det!

Du vil sikkert også kunne lide