6

Lidt fra oven

Jeg har været på toppen af byen i dag. Eller det er ikke helt sandt, for på toppen kan det vel ikke kaldes, når Aalborgtårnet står i horisonten og er meget højere, men det føltes sådan. En diminutiv tagterrasse med adgang til frit fald udgjorde fotoplatformen og sådan byder livet ind imellem på spændende muligheder, hvis man forstår at gribe dem.

Lidt fra oven

Der var kig ind over kernen af Aalborg. Kirkespir og røde tage kombineret med udsigt til Skovdalen og vartegnet for byen udgjorde kulissen, da jeg spillede med og lod som om, jeg ikke lider det mindste af højdeskræk.

Lidt fra oven

Der er kig viden om, når man står deroppe, lige ved siden af Symfonien og man får sagtens fornemmelsen af de syv høje, som Aalborg ligger på og omkring, når man står og kigger ud over et landskab, som alene på dette hjørne gav adgang til tre af dem.

Vel har vi byggerier, som rager i højden, men det er i grunden ikke mange, når man står og kigger lidt ned på byen. Vi holder os rimeligvis ved jorden og skal der udsigt til, skal man bo på en af højene eller være så heldig, så man har fået fingre i en penthouse langs havnen.

Lidt fra oven

Jeg bor et sted ude i horisonten. Mens jeg står deroppe, bliver jeg klar over, at der er lang vej hjem. I hvert fald i tid. Det kom til at passe. Jeg er først lige vendt hjem for en halv time siden. Det har været en lang dag og jeg er brugt i bund.

Du vil sikkert også kunne lide