10

Klar, parat, start

Haveliv

Jeg har pakket, hvad jeg kunne pakke. Jeg har forberedt, hvad jeg kunne forberede. Jeg er sådan set klar.

Om nogle timer, når arbejdsdagen er slut, går turen til København. Vi lander sidst på dagen, får lidt at spise på vores respektive adresser, for så at mødes igen i morgen tidligt til et par spændende kursusdage. Jeg glæder mig. Meget. Både til kursus og den smule frihed, der bliver til rest, når sådan et skal konsumeres.

Kurset slutter torsdag. Umiddelbart efter vender vi bilen i retning af Nordjylland, for vi starter begge vores ferier fredag. Der er ikke plads til nøl i vores program. Faktisk er jeg allerede lidt stakåndet, men det er vel bare at få taget hul, tænker jeg.

Det bliver en vidunderlig sommerdag. Jeg håber, du kan nyde den udenfor. Jeg tilbringer min i en varm bil, men i ualmindelig godt selskab. Jeg er helt klar. Også til grin og spas.

Du vil sikkert også kunne lide