10

Et spørgsmål om gagens størrelse?

Figner

Mens Kenneth maler vægge og gør klar til den sidste oprydning, overtaler jeg Oline til at hjælpe med figenhøsten. Der er modne figner på træet. Udsigten fra min plads ved vinduet har allerede afsløret de første tre, så det er bare på med gummistøvlerne og ind midt i krydderurtebedet og plukke løs.

Figner

Det bliver til en pæn stak af de modne og søde figner.

Jeg beslutter, at de resterende figner skal plukkes senere i dag. Sammen med nogle af mine syrlige æbler fra bunden af haven og lidt af de friske chili kan de koges til en dejlig, frisk chutney, som vil smage skønt til den curry, vi skal spise til aften og fignerne når alligevel ikke at modnes, inden efteråret overtager, så det er en fin måde, at få dem brugt på.

Jo, idéer er der nok af, så nu mangler jeg bare at få engageret medarbejdere, for kan jeg selv skære og kokkerere? Nej, jeg kan stadig ikke føre en kniv, så jeg satser på, at jeg endnu en gang bliver tilgivet, at jeg har så svært ved at lave ingenting og derfor pludselig har fået inddraget resten af familien, som – helt forståeligt – ikke nødvendigvis kan finde samme begejstring som min ved udsigten til fyldte chutneyglas.

Åh… gid de gider…

Du vil sikkert også kunne lide