16

Lappetossen

Fundet i et glemt hjørne

Der blev ryddet op i går. Fra en ende af og grundigt. Det afslørede mange begyndelser. Jeg fandt ingen slutninger, men det gør jo heller ingenting, for begyndelser er skønne og fortsættelser kan være det samme… eller noget… for den slags er man nødt til at postulere, når man er lappetosse.

Sikke mange lapper jeg har liggende. Der er vel, hvis man kombinerede dem alle, til et lille slumretæppe. I stedet for at forfølge den idé, delte jeg lapperne op i sirlige bunker, som afslørede, at jeg har haft idéer med de fleste. Jeg kan ikke hækle lige nu, men måske jeg kan om nogen tid. Så ligger lapperne klar i stakkevis, så deres antal kan forøges.

Jeg fik ikke lavet figenchutney i går. Oprydningen var rigelig motion og bevægelse til en følsom albue, så det venter i dag. Det bliver en skøn beskæftigelse på en grå mandag, er jeg sikker på. Om lidt sender jeg bud ud i haven efter de sidste figner og en stak syrlige æbler.

Du vil sikkert også kunne lide