26

Hep!

Jeg har været til samtale med min nærmeste leder i dag. I ved, hende jeg er så glad for. Hun er så dygtig til alting. Hun forstår virkelig at imødegå alle udfordringer med en knusende ro, et overblik og en god forstand i skøn forening med en medmenneskelighed og en empati som gør, at man føler omsluttet af “jeg vil dig det bedste”. Det er sådan en rar følelse og i hele mit sygeforløb har hun været mit anker og min trofaste støtte. I dag skulle vi planlægge min tilbagevenden på arbejdspladsen og som sædvanlig er hun velforberedt, har allerede tænkt tanker og allerbedst af alting husket, at dette her skal ende med en god oplevelse for alle parter, hvorfor der er taget mere end behørigt hensyn til mine chancer for at få succes.

Jeg vender hjem med en varm ro, en følelse af at være blevet set og anerkendt og allerbedst så glæder jeg mig som en sindsyg til igen at skulle møde ind på arbejdspladsen allerede om 1½ uge. Mand, hvor jeg glæder mig.

Jeg skal have succes. Jeg får supplerende, nye arbejdsopgaver, som jeg glæder mig rigtig meget til at tage hul på og jeg skal ikke ud og udfordre tolkearmene for alvor, førend jeg mener mig klar til det. Jeg får den bedst tænkelige og blideste start og hvor er jeg dog taknemmelig for, at der er plads og rummelighed til det på min arbejdsplads.

Du vil sikkert også kunne lide