18

En lille smule spejder

Det siler ned

Hold da firben i akvarier hvor det regner i dag. Silende, tung regn, som gør så våd, at det overhovedet ikke er nogen fornøjelse at være udenfor i vejret. For en kort bemærkning eller to går det an, men at komme indenfor, brygge en kop af den gode te, finde spisebordet og den rest af dagslys skyerne slipper igennem, det er en helt anden snak.

– og så kan man jo altid supplere med stearinlys og et par af de gode kiks fra skuffen.

Hyggekrogen

Resten af familien er fortsat syge. De hoster og sprutter begge to, klager over hovedpine og gør enorme indhug i klodens regnskove med det forbrug af Kleenex, de kan præstere, men nu er de da oppegående. Måske ikke gående, men så siddende…

Årets musical må klare sig uden Oline, for hun bliver simpelthen ikke klar. Hun har været ligeglad et par dage, men jeg er bange for, at hun nu er ved at være så rask, at det ærgrer hende grumme. En stak formiddagsæbleskiver hjalp tidligere på humøret. Skulle det blive værre, har jeg Ben & Jerry i fryseren. En lille smule spejder er man vel altid.

Du vil sikkert også kunne lide