14

Endelig hjemme

Da jeg kom hjem fra arbejde lå der en mail fra vores lokale bibliotek. Nogle af mine bestillinger var ankommet. Kunsten at græde i kor i film- og bogformat stod oppe på Grønlandstorv og ventede på mig, så en visit deroppe kunne passende slås sammen med et par andre ærinder, som godt nok var i den anden ende af byen, men skidt. Tid er der nemlig nok af, for jeg har fri i morgen og derfor allerede taget hul på weekenden.

Grønlandstorv

Vores bibliotek i imponerende indpakning…

Biblioteket har jeg brugt flittigt i nogle perioder af mit liv. I andre er det blevet til alt for lidt, men jeg er igen blevet rigtig glad for det fantastiske tilbud, vi allesammen er blevet givet i form af gratis at kunne låne stort set alt mellem himmel og jord. Bibliotekerne er jo blevet opgraderet i en grad, så det er på kanten til en forbrydelse ikke at benytte sig af dem.

Bagefter var det tid for den anden ende af byen. Mand, hvor kan småting tage lang tid. Og det gjorde de så i dag.

Nu er vi endelig hjemme og en kande varm te er på bedding, for her i huset spiser vi ikke før om et par timer. Der er god tid til Erling Jepsen, stearinlys og dampende krus. Ah…

Du vil sikkert også kunne lide