9

Den dejligste fridag

Nogen gange er man heldig. Det er jeg i dag. Jeg holder fri, som i helt fri. Ingen pligter og kun fornøjelser.

Morgenlys

Morgenlyset indfinder sig. Langsomt, men sikkert kan jeg se himlen forvandles fra begsort til fantastisk blå. Det er dejligt. Indenfor er der stadig brug for lys over bordet. Jeg trisser langsomt rundt og vågner. I dag har jeg tiden. Det er luksus.

Morgenlys

Om et par timer sidder jeg ved spisebordet i det dejligste selskab. Jeg glæder mig. Varm te, brød og ost skal ledsage alle de ord, vi er gode til at udveksle og jeg elsker, at jeg altid får sat nye hjernevindinger i spil i Lenes gode selskab.

Sidst på eftermiddagen er tiden kommet for en tur i Biffen med Oline. Det glæder jeg mig også til. Faktisk er dagen en lang fornøjelsestur i selskab med rigtigt dejlige mennesker, så lad mig komme i gang…

Du vil sikkert også kunne lide