15

Tossestreger

Ind imellem må jeg prise mig lykkelig for, at heldet følger de tossede. De, som ikke har solidt fodfæste og alligevel kommer helskindede gennem livet, fordi andet og mere, end deres eget nærvær og årvågenhed, sørger for det.

Jeg var så optaget af alt den sne, som fortsat ligger allevegne her i byen. I store, tunge og grå bjergkæder, snor det sig gennem byens mange gader og levner bare lidt plads til trafikanter af enhver tænkelig beskaffenhed.

Nu bagefter, hvor jeg er kommet hjem i hulen, opdager jeg pludselig de brædder, som er placeret på fortorvet ude foran Holte Vinlager. Mon ikke de står der af en rigtig god grund? Jeg tror det næsten og gæt så lige, hvor jeg fortsatte hen, da jeg lagde kameraet her…

Godt heldet følger de tossede og de meget tossede. Tak.

Du vil sikkert også kunne lide