16

Nogen hader det…

– men jeg elsker resterne af en god steg serveret kold på rugbrød og meget gerne med remoulade og ristede løg, eller når vi gider, med hjemmerørt pickles. Sådan blev min frokost i dag. Uhm…

Jeg er til bunds i vasketøjet. Jeg har skrevet ansøgning sammen med Oline, som er nået til skelsår hvad angår sit videre uddannelsesforløb. Der er ingen vaklen i det lille geled. Hun har forlængst besluttet, hvad hun ønsker og det tog ikke lang tid at udfylde papirerne. Den lammekølle, vi skal spise til aften i mors gode selskab, er allerede sat i ovnen til langtidsstegning. Der mangler kun ganske få forberedelser, så er vi helt klar på den front. Jeg har ryddet op i kurve, kasser og hylder med tøj, som er sorteret og kasseret. I morgen slæber jeg det med ind på arbejde. Måske er der en eller to, som gider slide de sidste meter på tingene.

Nu tror jeg ærlig talt godt, at jeg kan overtales til en søndagsfilm. Jeg har lige fået fingrene i Stegte Grønne Tomater forleden. Den kunne da være et meget godt bud.

Du vil sikkert også kunne lide