21

Hvad laver den mand mon?

Jeg gav den en skalle tidligere. Altså morfaren på sofaen, ikke?

Tænk engang, som den sofa havde savnet mig. Helt vildt endda. Den tog solidt greb om kadaveret og den holdt fast. Længe. Til sidst fik jeg vristet mig løs, men den havde været god ved mig, for jeg synes, at der er bedring at spore.

Jeg lagde ellers ud med gode intentioner tidligere i dag, men øjne med grus, ømme luftveje og en modbydelig hovedpine gav fin anledning til varm chai og så den gode, sunde lur, da tid var for den slags.

Kenneth? Jamen han har da været i IKEA. Hvor han er nu? Jamen han er da i IKEA igen. Han kan bare slet ikke få nok eller også tager han derud alene for at irritere mig, for jeg er SVÆRT og ildevarslende misundelig, så jeg anbefaler ingen anbefalinger, når han returnerer.

Jeg anbefaler til gengæld, at han kommer hjem med monteringspuder til de færdige, festlige betræk, som klæder min køkkenbænk midt i alt det nye, hvide. Ah…

Du vil sikkert også kunne lide