20

På mit skrivebord står en lille påskehare

På mit skrivebord står en lille påskehare. Den er inspireret af et foto, der strøg forbi i rækken af feeds, jeg følger via feedly. Det er egentlig en æggevarmer, men her på kontoret er for få æg, for lidt påske og i det hele taget en begrænset mængde æggebægre. Mildt sagt.

Haren er hæklet med rester af Blackhill Højlandsuld og jeg tror da, at jeg ender med at udvide familien i løbet af påsken. I år er den nemlig stille. Mor og Oline rejser i morgen. De tager over og bliver forkælet i Valby. Der er købt ind af alt det, de elsker. De skal nok komme til at hygge sig. Det skal vi såmænd også. Det er vel egentlig bare en øvelse i livet, som det tager sig ud lige om lidt.

Oline kommer nemlig hjem for at pakke sit hjem ned i flyttekasser. Om et øjeblik flytter hun ind til Aalborg. Vi skal til at vænne os til at være uafhængige og frie. Mon ikke det lykkes os? Jeg tror det ;-)

På mit skrivebord står en lille påskehare

Når Oline vender hjem, stikker vi af. Hun kommer hjem til en dejlig ferie-uge, hvor der skal pakkes og derfor kan hun fungere som både hus- og hunde-sitter og vi kan stikke af ud i verden. Ned gennem Tyskland har jeg booket to overnatninger. Herefter sætter vi kursen mod Toscana og forhåbentlig ikke kun regn, men også sol og fornemmelsen af forår.

Der er aftaler at effektuere. Der er lagre at fylde, garner at købe og drømme at opfylde. Der er også plads til en udflugt eller to. Det er så meget i orden med mig.

Undervejs kan der jo produceres en påskehare eller to. Ikke at de kommer til at gøre gavn denne påske, men så måske den næste. De kunne jo komme ind og bo hos Oline, så hun diskret inviteres til at servere en påskefrokost næste år. Man må bruge alle kneb, har jeg hørt og jeg ejer ikke skam i livet. Så er det på plads!

Rigtig god påske til dig derude :-)

 

- tak fordi du havde lyst til at læse med i dag -

Få de sidste nye opdateringer fra bloggen enten på FACEBOOK eller på BLOGLOVIN. Jeg kan også følges på Instagram.

Du vil sikkert også kunne lide